15 Δεκεμβρίου 2008

Αλέξη Κούγια: Όλοι κρίνονται.

Θα μας τρελάνει όλους ο Αλέξης Κούγιας. Κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης των 2 ειδικών φρουρών, διότι όπως είπε έχουν λευκό ποινικό μητρώο και θα αποδειχθεί η αθωότητά τους.
Παράλληλα για την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε από τον δικηγορικό σύλλογο, δήλωσε ότι πρόκειται για μέγα ατόπημα.
Είναι προφανές ότι πλέον ο άνθρωπος δε καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του. Του έσπασαν το γραφείο και συνεχίζει στην ίδια γραμμή εξοργίζοντας όλο και περισσότερο κόσμο.
Φυσικά είναι δικηγόρος και επιλέγει ο ίδιος μαζί με τον πελάτη του το είδος της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει, αλλά όλοι κρίνονται...
Απ’ ότι θυμάμαι βρίσκεται σε διαμάχη με τη σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών... Αν ήμουν στη θέση της Βατίδου, δε θα ήθελα αυτός ο άνθρωπος να έχει καμία επαφή με τα παιδιά μου και φυσικά θα εκμεταλλευόμουν την αναλγησία του στα δικαστήρια, διότι ένας άνθρωπος που διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών του, δε μπορεί να υπερασπίζεται με σθένος τον δολοφόνο ενός ανήλικου και να λέει ότι, το αν έπρεπε να πεθάνει το παιδί ή όχι θα το κρίνει το δικαστήριο.
Φροντίζει μάλιστα οι απαράδεκτες δηλώσεις του να καταγράφονται από όλα τα μέσα. Με τον τρόπο του μπορεί (αν και δε το πιστεύω) να περιορίσει το κατηγορητήριο, αλλά ο ίδιος είναι βαθιά εκτεθειμένος.

2 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Θα μείνει στην ιστορία ως μοντελοπνίχτης ο τακουνοβαρεμένος...

Τσούγδω είπε...

Μπααα μάλλον θα μείνει στην ιστορία ως ο ανάλγητος υπερασπιστής ενός δολοφόνου, που σπίλωνε συστηματικά τη μνήμη ενός παιδιού και κατάφερε να γίνει ο πρώτος (νομίζω) δικηγόρος, του οποίου το όνομα αποτελεί βρισιά!