29 Δεκεμβρίου 2008

Σφηνάκια

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!
  • Είναι βαρύ το τίμημα του να αλλάζεις εταιρεία παροχής Internet τελικά... Μία εβδομάδα χωρίς Internet...
  • Εν τω μεταξύ, χαμός έγινε για το αν όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος θα έπρεπε να ανοίξουν τα μαγαζιά την τελευταία Κυριακή του έτους. Τι να πω, εγώ τα 3 τελευταία χρόνια πάντα έβγαινα τη συγκεκριμένη Κυριακή για ψώνια και απορώ γιατί υπήρξε όλος αυτός ο θόρυβος. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική έπρεπε να ανοίξουν τα μαγαζιά μίας μόνον περιοχής.
  • Αυτό πάντως που έγινε σήμερα, μόνο αρνητικά για τους εμπόρους του κέντρου μπορεί να λειτουργήσει και δε μιλάω για το γεγονός ότι άνοιξαν τα καταστήματά τους...
  • Ο κόσμος αποφάσισε παρά την κακοκαιρία να ενισχύσει τα μαγαζιά και κάποιοι εξυπνάκηδες συνδικαλισταράδες με το έτσι θέλω έκλειναν μαγαζιά και έδιωχναν κόσμο, επιβάλλοντας το δικό τους νόμο. Τη μία δε μπορείς να ψωνίσεις γιατί έχει επεισόδια, την άλλη επειδή το ΠΑΜΕ δε δέχεται την" παρατυπία"... Και αυτές οι υπερβολές ότι πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας είναι απλώς αηδίες. Τόσα χρόνια που γίνεται το ίδιο πράγμα δεν έχω δει καμία Κυριακάτικη αργία να χάνεται.
  • Σε τελική φάση λέει μπήκε ο ανασχηματισμός... Άντε να δούμε πόσες ακόμα γραφικές περιπτώσεις βουλευτών μελλοντικών υπουργιδίων και υφυπουργιδίων έχει η ΝΔ. Τις πληροφορίες των εφημερίδων και των καναλιών δε μπορεί δυστυχώς κανένας πολίτης να τις πάρει σοβαρά. Είναι δυνατόν η Κατερίνα Παπακώστα να μην είναι ένα από τα φαβορί για το Οικονομίας, το Υγείας ή το Παιδείας...
  • Οι Ισραηλινοί δημοκράτες με τις ειρηνευτικές τους δυνάμεις επέλεξαν να αιματοκυλίσουν για ακόμα μία φορά τη Γάζα. Όπως συνηθίζουν οι δολοφόνοι νεοναζί σκοτώνουν ακόμα και βρέφη γιατί σύμφωνα με τις Αμερικανικές διδαχές, έχουν το γονίδιο του τρομοκράτη.
  • Σήμερα η συγκέντρωση που γίνεται έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ πρέπει να είναι μεγαλοιώδης και αυτό εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και με την παρουσιά μας να καταδικάσουμε τη γενοκτονία που συντελείται αυτή τη στιγμή. Αν περιμένουμε από την πολιτεία... Σωθήκαμε.
  • Η ΥΠΕΞ μας, ας πούμε, δε μπόρεσε να ασχοληθεί με το θέμα ακόμα γιατί ήταν απασχολημένη με τα δώρα που έπρεπε να πάρει σε όλη της την οικογένεια από την Prada και τη Luis Vuitton.
  • Δε πιστεύω να περιμένει κανείς να καταδικάσει τους Ισραηλινούς... Τρελή είναι;
  • Τώρα που είπα τρελή... αισίως Δευτέρα 29/12 και το δέντρο του Νικήτα με το φούξια (αν είναι δυνατόν) αστέρι εξακολουθεί να είναι αλώβητο, και αισθητικά πλέον πρέπει να εξαφανιστεί. Μας έχει πήξει στο φούξια ο δήμαρχος.
  • Έχω να κάνω μία πρόταση στον Alpha. Επειδή βλέπω ότι η Ρίτσα Μπιζόγλη έχει αντοχές, γιατί δε τη βάζετε να συμπαρουσιάζει με τον Αυτιά, να παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή και όποτε παραστεί ανάγκη να καθαρίζει με εκχιονιστικό μηχάνημα τους δρόμους της Κάντζας;
  • Το Πρώτο Θέμα μιλά για μία ακόμη πρόκληση του Ευριπίδη-Μαύρου Πιτ που λέει επέλεξε να κάνει διακοπές στο Vasilitsa Grand Resort... Υπερβολές, που να πήγαινε και στο Γκστάαντ ο άνθρωπος...
Επειδή υποψιάζομαι ότι αυτό θα είναι το τελευταίο post μου πριν αλλάξει η χρονιά, θέλω να ευχηθώ σε όλους, Καλή Χρονιά και Καλά Μυαλά.

2 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Καλή Χρονιά έστω και με όλα τα δεινά που καραδοκούν.
Να είσαι καλά, δυνατή, υγιής και περισσότερο τσούγδω το 2009.

Τσούγδω είπε...

Ευχαριστώ πολύ λύκε μου!
Κι εσύ να είσαι υγιής, δυνατός, ευτυχισμένος και πιο αγριεμένος λύκος το 2009!