4 Αυγούστου 2009

Καλύτερα καρκίνο παρά γρίπη των χοίρων.

Τελικά δίκιο έχουν όσοι λένε ότι πιο επικίνδυνη από τη γρίπη των χοίρων, είναι η νόσος του πανικού. Δηλαδή πλέον δε μπορεί ούτε να φταρνιστεί ένας άνθρωπος, τον κοιτάνε σα να έχει χολέρα!

Έλεος πια! Τα ΜΜΕ έχουν σπείρει τον πανικό και έχουν καταφέρει να πείσουν τον κόσμο, ότι μιλάμε για την πιο σοβαρή ασθένεια όλων των εποχών.
Σε λίγο θα αρχίσουν να λένε, καλύτερα καρκίνο παρά γρίπη των χοίρων.
Που σιγά την ασθένεια δηλαδή, μία απλή γρίπη που απλά μεταδίδεται πιο εύκολα και χρειάζεται περισσότερο προσοχή.

Κι επειδή διάφοροι γελοίοι τύποι διατείνονται ότι υπάρχει σχέδιο, έχω να καταθέσω μία μαρτυρία: έτυχε να ταξιδέψω πρόσφατα με πλοίο όπου οι μισοί έβηχαν και είχαν πυρετό. Πήγαιναν λοιπόν στο ιατρείο του πλοίου και έλεγαν : "ψήνομαι στον πυρετό, που μπορώ να πάω για να μην κάτσω στο κατάστρωμα με 39 πυρετό;", και τους έλεγαν: "δεν πειράζει πήγαινε κάτσε με τον κόσμο, το ιατρείο δε σας χωράει όλους".
Θα μπορούσαν τουλάχιστον να διαθέσουν κάποιες από τις άδειες καμπίνες (γιατί υπήρχαν) στον κόσμο που ψήνονταν στον πυρετό. (Κύριε Αβραμόπουλεεεεεεεεε)

Άφηστε που όσοι είναι άρρωστοι και φοράνε μάσκες για να μην κολλήσουν τον υπόλοιπο κόσμο, είναι αναγκασμένοι να ακούνε το κάθε λογής κωλόπαιδο να λέει :" Μαλάκα μα το Θεό θα τους δείρω τους μαλάκες με τις μάσκες", ή τον κάθε περίεργο να τους λέει: "Αν είναι γραφτό σου, θα πας από αυτό". Θα έπρεπε να λένε κι ευχαριστώ που υπάρχουν άτομα με συνείδηση.

Στον αντίποδα τα διάφορα όρνια που πάνε γυρεύοντας και οργανώνουν πάρτι για να κολλήσουν τη γρίπη, νομίζοντας ότι έτσι ακολουθούν τη μόδα της εποχής.

Μετά από όλα αυτά έχω να παρατηρήσω ότι η μαλακία πάει σύννεφο....

Καλά μπάνια σε όλους!

2 σχόλια:

El Greco είπε...

Τσούγδω, ζω στη Δυτική Ευρώπη όπου το θέμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Ούτε έκτατες κυβερνητικές επιτροπές συστήνονται κάθε δεύτερη μέρα, ούτε η ροή ειδήσεων είναι καθημερινή σχετικά με την γρίπη των χοίρων, ούτε τα φαρμακεία έχουν πέσει θύματα 'επιδρομών'.
Στην Ελλάδα εδώ και ένα μήνα προσπαθούν αρχικά τα φιλοκυβερνητικά και στη συνέχεια το σύνολο των ΜΜΕ να τρομοκρατήσουν τον κόσμο σχετικά με την γρίπη.
Στην αρχή της υστερίας κάποιοι φιλοκυβερνητικοί bloggers αναρωτιόνταν πως είναι δύνατον η χώρα να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο στο μέσον μίας γενικής πανδημίας! Και νομίζω πως ακριβώς από αυτήν την επιδίωξη κατασκευής ενό πολιτικού σωσιβίου και από την ροπή των ελληνικών ΜΜΕ στον εύκολο εντυπωσιασμό ξεκινήσανε όλα. Απλώς λόγω υπερβάλοντος ζήλου ξέφυγαν λίγο τα πράγματα.

monahikoslikos είπε...

Γειά σου και καλά μπάνια...
Πολύ πεσμένη σε βρίσκω τελευταία...
Για σε παρακαλώ άσε την ξαπλώστρα και πάρε το γνωστό μαστίγιο...
Ευχαριστώ και να μην πηγαίνεις στα βαθειά, να προσέχεις, ακούυυυυυυυυυυς!