31 Ιανουαρίου 2010

Καθείς εφ΄ω ετάχθη

Την ώρα που στο Mega υπάρχει το καθιερωμένο εξαπλό παράθυρο και συζητούνται θέματα οικονομίας...

Στο Star, η τεράστια δημοσιογραφική ομάδα που έχει πάρει ειδίκευση σε θέματα Μενεγάκη, δίνει τον δικό της αγώνα για την ενημέρωση του πολίτη.


Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδιά, δε μπορούν δυο άνθρωποι όσο προβεβλημένοι κι αν είναι να χωρίσουν???

Με σχόλια πικρόχολα όπως "Όλα για την τηλεθέαση", "Μάχη αύριο σε στούντιο και σπίτι", "Το τρίτο πρόσωπο" κλπ, φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να ξεκατινιάσουν το θέμα.

Άλλωστε το δήλωσαν ότι δε θα σταματήσουν αν δε μάθουν τι έγινε... Λες και τους αφορά!
Μα είναι δυνατόν να έχουν πιάσει στασίδι έξω από το σπίτι του ζευγαριού και να κυνηγάνε τα αυτοκίνητά τους, την ώρα που μέσα είναι τα παιδάκια;

Βλέπω ότι κάποια blogs έχουν ξεκινήσει ανένδοτο να αποκαλύψουν τι συνέβη, επειδή θέλουν να εκδικηθούν αυτούς που έφεραν στην Ελλάδα το "Η στιγμή της αλήθειας" και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες που με εξοργίζουν.
Υποθέσεις επι υποθέσεων, ονόματα που μπορεί να είναι οι νέοι σύντροφοι της Μενεγάκη ή του Λάτσιου, ρεπορτάζ για το ποιοί είναι μέσα στο σπίτι του ζευγαριού.... Μιλάμε για παράνοια.

Μπορεί οι ίδιοι να έχουν υπερεκθέσει τη ζωή τους και κακώς έπραξαν, αλλά είναι ξεφτίλα και απαράδεκτο να στήνεται πάρτυ πάνω σε ένα διαζύγιο. Το θέμα πουλάει ΟΚ, αλλά έλεος.

4 σχόλια:

the elf at bay είπε...

Ο καθείς ΟΥΦΟ ετάχθη.

αθεόφοβος είπε...

Δηλαδή τι θέλεις;
Να μείνουμε χωρίς ενημέρωση;
Με τι θα ασχολούμαστε με το φαλιμέντο της χώρας ή θα πρέπει να παίρνουμε την ΕΣΠΡΕΣΟ για να μαθαίνουμε τα ουσιαστικά νέα της χώρας;

Ανώνυμος είπε...

Ότι δεν τα ήθελε ο κώλος του ζεύγους, δεν θα το ισχυριστώ.
Ούτε κι ότι όλον αυτόν τον ντόρο, απ΄όλους αυτούς που είτε ζουν συμβατικώς με το έταιρον ήμισυ, είτε κάνουν κρα για να τυλίξουν κανέναν ή καμία με την τσέπη γεμάτη, είτε έχουν χωρίσει και ξαναπαντρευτεί οχτώ φορές, δεν τον περίμενα θα ισχυριστώ...

Μα τι διάολο, τόσο "αναίσθητη" πια έχω γίνει; :))))))))

Τσούγδω είπε...

@the elf at bay
Μιλάμε όμως για πολύ ούφο! χαχαχα

@αθεόφοβος
Έλα ντε. espresso και άγιος ο Θεός!


@Φοράδα στ' αλώνι
Μωρέ ο κώλος του ζεύγους τα παραήθελε και συνεχίζει να τα παραθέλει, δίνοντας καθημερινά τροφή για σχόλια.
Δεν έχεις γίνει αναίσθητη φοραδίτσα, απλά έχεις μύτη!