9 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέντευξη Μπατζελή στο Κουρδιστό Πορτοκάλι (Updated)



H πρώτη συνέντευξη της Κατερίνας Μπατζελή μετά την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση, είναι γεγονός και μάλιστα δόθηκε στο site "Κουρδιστό Πορτοκάλι"



Της έγινε λοιπόν η εξής ερώτηση: Ποιούς ενόχλησες ώστε να μην είσαι σήμερα στην κυβέρνηση?

Και απάντησε: Αν ενόχλησε κάτι, αυτό ήταν η απευθείας επικοινωνία μου με τον Πρωθυπουργό, αυτό δεν άρεσε σε κάποιους.

Αυτός πιστεύει πως είναι και ο λόγος για τον οποίο απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση μιας και άλλα στελέχη που είχαν αρνηθεί να είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές, παρέμειναν στο κυβερνητικό σχήμα.

Ρωτάω τώρα εγώ με τη σειρά μου: Ποιοι είναι αυτοί οι "κάποιοι" και τι λόγο είχαν στον σχηματισμό της κυβέρνησης?
Αφού υποτίθεται πως ο Πρωθυπουργός έγραφε και έσβηνε ονόματα, κλειδωμένος μόνος του σε ένα δωμάτιο επι 8 ώρες και επίσης υποτίθεται πως δεν χρωστάει σε κανέναν και άρα δεν επηρεάζεται από κανέναν...

Και ποιους μπορεί να ενόχλησε τελικά η τέως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, της οποίας το υπουργείο παραδόθηκε σε εξ' ολοκλήρου "βαθιά Πασοκικά χέρια"?

ΥΓ1 Προς Κουρδιστό Πορτοκάλι: Τα αρχικά καυστικά σχόλια ήταν εύστοχα... Αλλά ΟΚ στην γωνία περιμένουν για να την φάνε...
ΥΓ2: Μπράβο στην Μπατζελή που επέλεξε η πρώτη της συνέντευξη, να είναι σε ένα site.
______________________________


Update: Η Κατερίνα Μπατζελή διέψευσε πως έδωσε αυτή τη συνέντευξη στο Κουρδιστό Πορτοκάλι και μιλάει για απλή συνομιλία. 
Κρίμα που κάποιοι ανεγκέφαλοι την ανάγκασαν να διαψεύσει την συνέντευξη. Τι να πει κανείς, συμβαίνουν αυτά στις Mπανανίες. 


Χωρίς λόγο την απομάκρυναν, χωρίς λόγο την βάζουν να ανακαλέσει και να μιλήσει για συνομιλίες και κουραφέξαλα, ενώ πολύ εύκολα οι ισχυρισμοί της μπορούν να αναιρεθούν. Όσο πάνε την κάνουν όλο και πιο συμπαθή στα μάτια μας. 
Ας το προσέξουν λίγο αυτό εκεί στο ΠΑΣΟΚ γιατί 2 απομακρύνσεις έχουν γίνει από την κυβέρνηση και οι 2 (Γκερέκου - Μπατζελή) έχουν γίνει απίστευτα συμπαθείς.


ΥΓ3: Κυρία Μπατζελή μου με τον σχολιασμό δεν ασχολήθηκε κανένας, όσοι διάβασαν την συνέντευξη με το περιεχόμενο ασχολήθηκαν.
ΥΓ4: Δεν θα αντέξω άλλο ΥΓ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: